Fokusfabriken

– Smart arbete och tid över

🤯 Är du en person som…

  • Sitter uppe till 24 och jobbar?
  • Känner att det är mycket hela tiden?
  • Drunknar i påbörjade att-göra-listor som aldrig prickas av?

🚀  Hur vore det att istället…

  • Jobba 4-5 timmar per dag 
  • Kunna stänga ner datorn i tid
  • Och ändå känna dig nöjd och klar med din insats?

💸 Du behöver inte offra din inkomst för att få mer tid över

Jag har träffat många företagare som pressar sig själva till att jobba fram till midnatt därför att de vill göra allt för sina kunder och är rädda att förlora sin levnadsstandard.

De tänker: ”Om jag går ner i arbetstid så kommer jag inte kunna ta ut samma lön som nu.”

Det är helt fel.

Sanningen är att du kan få BÅDE en stabil ekonomi OCH ha tid över. Jag VET därför att mina kunder har lyckats vända oändliga arbetsberg till korta arbetscheman som betas av snabbt och enkelt.

🎯 Varför jobba hårt när du kan jobba smart?

Det du behöver är arbetssätt och vanor som hjälper dig arbeta smartare.

För om du tänker efter: av alla timmar du har arbetat idag – under hur många av dem har du fått rätt saker gjorda? Jag gissar att det inte är så många.

Med High Performance-metoden kommer du aldrig mer behöva slösa värdefull tid på det som inte tar ditt företag framåt. Ta död på prokrastineringen och hitta energin du behöver för att göra rätt saker.

Maximera din produktivitet med High Performance-metoden

Med High Performance-metoden kommer du aldrig mer behöva slösa värdefull tid på det som inte tar ditt företag framåt. Ta död på prokrastineringen och hitta energin du behöver för att göra rätt saker.

💻 Vetenskapligt bevisad

Är baserad på världens största studie kring High Performers och vad som är utmärkande för dem. De fem superkrafter som High Performers har är klarhet, energi, mod, produktivitet och inflytande.

🎯 Resultatdriven process

Metoden har en resultatdriven läroplan för att höja din nivå av prestation och framgång i alla delar av ditt liv och behålla den över tid.

📖 En beprövad metod

Används av cirka 1000 High Performance Coacher i världen.
På 70 000 coachingtillfällen ligger snittbetyget på 9,6 av 10.
Coachingbranschen i stort ligger på omkring 7,4 av 10.

Tänk om jag berättade att du har 5 fantastiska superkrafter inom dig som kan förvandla din arbetsvardag och driva dig mot framgång?

Det här är de superkrafter som är utmärkande för High Performers och som vi alla kan aktivera. Dessa superkrafter innebär att vi kan prestera på topp och samtidigt ha ett balanserat liv – på lång sikt.

Klarhet - Din inre kompass

Klarhet är som en inre kompass som visar dig vägen genom kaoset. När du känner till dina mål och har tydliga prioriteringar blir varje beslut enklare.

ENERGI - Ditt eviga batteri

Utan energi är det svårt att ta sig upp ur sängen även om du vet vad du vill. Din superkraft är att veta hur du laddar upp dina batterier. När du använder din energi på rätt sätt kommer du att få mer gjort på kortare tid och ha mer tid över för återhämtning.

MOD - Din styrka i motgångar

Mod är inte frånvaron av rädsla, utan förmågan att agera trots rädsla. Som egenföretagare är det mycket som är nytt och som du behöver hantera. Använd din superkraft av mod för att ta nödvändiga steg, även när de känns skrämmande. Det är när du övervinner dina rädslor och agerar ändå som du växer.

Produktivitet - din superhastighet

Produktivitet handlar inte om att göra mycket hela tiden, utan om att få rätt saker gjorda. Genom att veta hur du ska prioritera och fokusera på det som tar dig framåt, kommer du att nå dina mål snabbare utan att jobba mer.

INFLYTANDE - din kraft att inspirera

Din sista superkraft är inflytande – förmågan att inspirera och leda andra. Att kunna bygga starka relationer med kunder, medarbetare och nätverk. Att visa vem du är och vad som är viktigt för dig, samtidigt som du med empati och lyhördhet förstår andra människors situation.

Så här säger tidigare klienter om High Performance-Metoden:

Jag har förstått att jag inte har obegränsat med energi och blivit bättre på att bara lägga min energi på det som är viktigt för mig.

Jag väljer vad jag vill spendera min tid på och resten får vänta. Om det är någon annan som har åsikter om det, så är det deras problem.

Jag har insett att jag behöver ha mig själv som prio och att det är viktigt för att jag ska räcka till för de runt omkring mig och det är viktigt för mig.

Jag har blivit starkare och mer bestämd i det jag vill ha och känner mig bekväm att prata om mina prestationer.

Att jobba med det som är viktigt, vem jag är, hur jag löser problem och hur jag påverkar andra på det sätt jag vill.

Alla verktyg har jag som i små boxar som jag kan plocka fram dem ur när jag behöver dem. Jag vet att jag alltid har verktyg att hjälpa mig själv.

Fokusfabriken är en resultatdriven onlinekurs

– för att du ska kunna accelerera snabbare utan att jobba mer.

 

Kursupplägg

  • 12 moduler
  • Ett tydligt mål och upplägg för varje modul
  • Samma upplägg som vid privat coaching, men till en tredjedel av priset
  • Gör kursen i den takt som passar dig
  •  Tillgång livet ut – se den hur många gånger du vill

Alla moduler består av 3 lektioner:

  • Introduktion
  • Coaching
  • Övningsuppgift

Investering: 7 900 kr exklusive moms
Delbetalning via Klarna finns

Hej!

Det är jag som är Anneli

✈️ Från Sverige till Spanien: Jag är en stolt arbetsminimalist som, tillsammans med min familj, lämnade Sverige för Spanien när vi insåg att vårt liv inte speglade våra drömmar.

💪 Ut ur ekorrhjulet: Flytten bekräftade tron att vi alla kan uppnå mer än vi tror genom att frigöra oss från våra tankar kring alla ”måsten”.

🔎 Ledarskap och Coaching: Jag är sedan tidigare EMCC-certifierad coach och har arbetat som ledare och coach i 15 år. När jag bestämde mig att arbeta som coach som egenföretagare sökte en metod som förenar hög prestation med långsiktig balans.

🚀 High Performance Coaching: I mitt sökande upptäckte jag High Performance Coaching – en vetenskapligt baserad metod som strukturerat hjälper dig att höja och behålla en högre nivå av prestation och framgång i alla aspekter av livet.

🧘‍♀️ Empowering Women in Business: Nu hjälper jag kvinnliga företagare och ledare att andas ner i magen, fokusera på rätt saker, stänga ner datorn med gott samvete och fylla livet med allt som är viktigt. Jobbet ska anpassas till livet, inte tvärtom.

 

Vanliga frågor om kursen

 

När börjar kursen och hur är den upplagd?

Du får tillgång till kursen dagen efter du köpt den. Du får tillgång till en modul per vecka under 12 veckor. På det sättet har du tid att göra varje modul i lugn och ro. Varje modul består av tre delar: Introduktion, Coaching och Övningsuppgift med sammanfattning, videos och ifyllningsbara pdf:er.

Hur mycket tid behöver jag avsätta för kursen?

Räkna med 1-2 timmar per modul för att gå igenom modulen, svara på coachingfrågorna, göra övningsuppgiften och planera in de förändringar du kommit fram till att du behöver göra.

Hur länge har jag tillgång till kursen?

Du har tillgång till kursen livet ut! Det är alltså ingen stress att gå igenom kursen. Förändring tar tid och det är bara bra att du tar det i den takt du behöver. Kursen är också uppbyggd på det sättet att du kan göra den om och om igen. Efter de 12 modulerna är det bara att börja om igen. Du kommer att få helt andra resultat, eftersom kursen bygger på ditt utgångsläge precis just då.

Hur fungerar Facebookgruppen

Den privata Facebookgruppen för alla som går kursen får du tillgång till när du köpt kursen. I gruppen kan du ta hjälp av, stötta, peppa och rådfråga andra personer som också går kursen. Facebookgruppen har du tillgång till så länge du vill.

Kan jag delbetala kursen?

Ja, du kan delbetala via Klarna.

Vad händer om jag ångrar mig?

För mig är det viktigt att du känner dig nöjd och att kursen känns rätt för dig. Du har därför två veckors ångerrätt från att du fått tillgång till kursen. Hör bara av dig till mig innan ångertiden gått ut.

Har du några frågor? Fyll i formuläret nedan.

6 + 5 =

Du Kan Coaching

Calle Urgano Arregui 121, 03185, Torrevieja, Alicante, Espania

anneli@dukancoaching.se

Copyright © 2024 Du Kan Coaching. All Rights Reserved.