Kickstarta hösten redan från solstolen!

av | jul 26, 2024 | Uncategorized | 0 Kommentarer

Är du också en av dem som under semestern får klarhet i de stora förändringar du vill göra? Som får nya perspektiv under sommaren och känner dig redo för förändring? Nästan så att du längtar efter höstens start för att kunna köra igång med ditt nya jag.

 

För mig har semestern varit avgörande för att påbörja mina största förändringar. När jag har fått distans från vardagens stress och bara kunnat fundera över hur jag verkligen vill leva mitt liv. En av de största besluten vi fattat gjorde vi under en veckas all-inclusive semester till Grekland. Där och då bestämde vi oss för att köpa en lägenhet i Spanien. Och sex veckor senare skrev vi på kontraktet.

 

Nu när du sitter i din solstol och blickar framåt, kan du då se dig själv till hösten som ditt nya superstrukturerade jag. Som alltid prioriterar rätt, är hyperfokuserad och känner dig nöjd med din arbetsinsats när du avslutar dagen. Borta är tiden då du släcker bränder och har för mycket arbetsuppgifter för att veta hur du ska prioritera.

Det kan bli din nya arbetsvardag! Och du kan börja redan nu från solstolen.

 

Tänk dig en förbättrad arbetsvardag där du startar datorn på morgonen och skriver upp tre prioriteringar för dagen som du vet driver ditt företag framåt. Du känner dig utvilad och energifylld, redo att fokusera fullt ut. Här och nu, utan distraktioner som stör. Det bästa av allt är när du stänger ner datorn på eftermiddagen, tidigare än förväntat, och kan andas ner i magen för att du vet att du prioriterat rätt saker.

 

Vill du veta vad som är den största skurken i din arbetsvardag? Det är bristen på prioritering. Att ta på dig för mycket och försöka göra allt leder till att inget blir helt gjort. Långa dagar fylls med stress, men det resulterar sällan i märkbara framsteg i ditt företag. Du lämnade inte ditt 8-17-jobb för att jobba mer och känna dig stressad hela tiden.

Men tillbaka till solstolen och det du kan göra nu. Ta fram papper och penna och identifiera Genom att reflektera över det redan nu, förbereder du dig på ett effektivt sätt innan hösten drar igång efter semestern.

 

Vill du ha hjälp att få klarhet i dina viktigaste mål och se till att du har en lättare arbetsvardag när hösten drar igång? Det finns fortfarande ett fåtal tider kvar för en kostnadsfri Rivstart under juli. Under en timmes coaching via Zoom fokuserar vi på dig och dina mål och du kommer att få klarhet kring var du ska börja och konkreta verktyg att börja använda direkt.

 

Så här går en Rivstart till:

  1. Boka en tid: Klicka här för att boka din Rivstart-session
  2. Svara på 10 frågor om ditt nuläge inför Rivstarten
  3. Vi träffas en timme via Zoom för en intensiv coachingsession
  4. Du får konkreta verktyg för att aktivera dina superkrafter inom klarhet, energi, mod, produktivitet och inflytande

Ta chansen att ha en plan redan innan hösten drar igång!

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *