Elite coaching

– för dig som är redo att 10X dina resultat

Tiotusentals entreprenörer och ledare världen över använder redan High Performance-metoden för att öka sin energi och få mer gjort på kortare tid, så de kan accelerera snabbare utan att jobba mer.

 

nu är det din tur!

Elite Coaching är för dig som längtar efter att…

 

✅ Att öppna datorn och veta exakt vad du ska fokusera på som kommer att accelerera ditt företag.

✅ Veta att du har det som krävs för att 10X ditt företag, utan att jobba mer.

✅ Vara VD i ditt företag fullt ut och sätta atronomiska mål som du vet att du kommer att klara på kortare tid än du trodde var möjligt.

✅ Jobba fram till lunch, stänga ner datorn med gott samvete och åka till badhuset med barnen.

✅ Ha energi som räcker till allt du vill åstadkomma i företaget och äta en mysig familjemiddag och vara fullt närvarande när dina barn berättar om sin dag.

Elite coaching – en resultatriktad coaching

– för att du ska kunna 10X ditt resultat utan att jobba mer

 

High Performance Coaching 1:1

  • 12 sessioner (1 timme) med coaching och övningsuppgifter
  • Inspelning av sessioner
  • Sammanfattning av varje session
  • Stöd på Voxer under 6 månader (text- och ljudmeddelanden)

    Investering: 35 000 exkl moms
    Delbetalning via Klarna finns som alternativ

      Så här säger tidigare klienter om High Performance-Metoden:

      Jag har förstått att jag inte har obegränsat med energi och blivit bättre på att bara lägga min energi på det som är viktigt för mig.

      Jag väljer vad jag vill spendera min tid på och resten får vänta. Om det är någon annan som har åsikter om det, så är det deras problem.

      Jag har insett att jag behöver ha mig själv som prio och att det är viktigt för att jag ska räcka till för de runt omkring mig och det är viktigt för mig.

      Jag har blivit starkare och mer bestämd i det jag vill ha och känner mig bekväm att prata om mina prestationer.

      Att jobba med det som är viktigt, vem jag är, hur jag löser problem och hur jag påverkar andra på det sätt jag vill.

      Alla verktyg har jag som i små boxar som jag kan plocka fram dem ur när jag behöver dem. Jag vet att jag alltid har verktyg att hjälpa mig själv.

      Maximera din produktivitet med High Performance-metoden

      Med High Performance-metoden kommer du aldrig mer behöva slösa värdefull tid på det som inte tar ditt företag framåt. Ta död på prokrastineringen och hitta energin du behöver för att göra rätt saker.

      💻 Vetenskapligt bevisad

      Är baserad på världens största studie kring High Performers och vad som är utmärkande för dem. De fem superkrafter som High Performers har är klarhet, energi, mod, produktivitet och inflytande.

      🎯 Resultadriven process

      Metoden har en resultatdriven läroplan för att höja din nivå av prestation och framgång i alla delar av ditt liv och behålla den över tid.

      📖 En beprövad metod

      Används av cirka 1000 High Performance Coacher i världen.
      På 70 000 coachingtillfällen ligger snittbetyget på 9,6 av 10.
      Coachingbranschen i stort ligger på omkring 7,4 av 10.

      Så här säger tidigare klienter om Elite Coaching:

      Min största utmaning innan jag började med High Performance Coaching var att känna mig fast och osäker på hur jag skulle nå min fulla potential.Jag var skeptisk och hade svårt att tro att coaching av någon sort skulle vara hjälpsamt.

      Den utmaningen fick mig att känna mig överväldigad , lite vilse, saknade riktning och klarhet men också och lite frustrerad över att inte kunna maximera mitt fulla potential.

      Efter att ha påbörjat coachingprocessen märkte jag både konkreta och emotionella förändringar. Jag lärde mig effektiva verktyg för att hantera stress, prioritera uppgifter, fokusera och skapa en balanserad livsstil. Jag blev mer organiserad,motiverad och självmedveten och förstående både mina styrkor och områden för tillväxt.

      På en skala från 1 till 10 skulle jag ge coachingen en solid 11! Det har överträffat mina förväntningar på alla sätt och vis!

      Min största utmaning innan jag påbörjade coachingen var, att jag generellt är rätt duktig på att sätta upp mål och aktiviteter men dålig på att fokusera och bibehålla disciplin för att uppnå dom ( har en tendens att sätta upp för många mål och inte se det som är viktigast). Innan Annelis coaching trodde jag också att jag var väldig produktiv… men tro det eller ej, att göra flera saker samtidigt är inte att vara produktiv…

      Den utmaningen fick mig att känna mig misslyckad ofta när jag satte upp mål/krav på mig själv men inte nådde dom.

      Anneli hjälpte mig verkligen att prioritera och fokusera på det absolut viktigaste målen/aktiviteterna i mitt liv. Dessa prioriteringar upplevde jag sedan blev en röd tråd genom processen och det ledde också slutligen fram till att jag fick förståelse för mitt högre syfte ( och det är en mäktig känsla när det blir tydligt). Anneli var duktig på att utmana mig med vissa ”jobbiga” frågor. Kommer specifikt ihåg ett tillfälle som var avgörande för mig, när Anneli hjälpte mig att inse att det var en dålig vana som ställde till det för mig och att det var denna vana som jag behövde jobba med för att nå mitt mål… Så slutligen det som förändrats är att jag förstått mitt högre syfte, mina viktigaste prioriteringar och hur de ska leda mig genom allt, och det känns väldigt skönt att ha landat i detta. Jag har fått en helt annan struktur över mina prioriteringar och det hjälper mig dagligen till att lyckas och därmed inte känna mig misslyckad.

      Coachingen ger jag högsta möjliga poäng så det är ju en 10 ++++++

      Är du redo att ta tillbaka kommandot över din tid?

       

      🎯 Att nå långsiktig framgång kräver inte hårt arbete – det kräver smart arbete.

      🔎 Smart arbete innebär laserfokus på de viktigaste prioriteringarna, en outtömlig energi och mod som gör all rädsla befintlig.

      🚀 Elite coaching är utformad för dig som vill accelerera dina resultat och nå dina mål snabbare än du någonsin trodde var möjligt.

      Hej!

      Det är jag som är Anneli

      ✈️ Från Sverige till Spanien: Jag är en stolt arbetsminimalist som, tillsammans med min familj, lämnade Sverige för Spanien när vi insåg att vårt liv inte speglade våra drömmar.

      💪 Ut ur ekorrhjulet: Flytten bekräftade tron attvi alla kan uppnå mer än vi tror genom att frigöra oss från våra tankar kring alla ”måsten”.

      🔎 Ledarskap och Coaching: Jag är sedan tidigare EMCC-certifierad coach och har arbetat som ledare och coach i 15 år som ledare och coach. Jag sökte en metod som förenar hög prestation med långsiktig balans.

      🚀 High Performance Coaching: I mitt sökande upptäckte jag High Performance Coaching – en vetenskapligt baserad metod som strukturerat hjälper dig att höja och behålla en högre nivå av prestation och framgång i alla aspekter av livet.

      🧘‍♀️ Empowering Women in Business: Nu hjälper jag kvinnliga företagare och ledare att andas ner i magen, fokusera på rätt saker, stänga ner datorn med gott samvete och fylla livet med allt som är viktigt. Jobbet ska anpassas till livet, inte tvärtom.

       

      Vanliga frågor om Elite Coaching

       

      Hur går coachingsessionerna till?

      Vi bokar en tid som passar dig och träffas 1 timme via Zoom. Jag spelar in sessionerna om du vill och efteråt får du alltid en sammanfattning av det vi pratat om skickat till dig via mail.

      Hur ofta är coachingsessionerna?

      Det beror på hur snabb förändring du vill ha. Varje eller varannan vecka brukar vara ett bra intervall. Sammanlagt består Elite Coaching av 12 sessioner.

      Hur mycket tid behöver jag avsätta för coachingen?

      Förutom sessionerna (1 timme) så äär det bra att avsätta 1-2 timmar per område som vi går igenom för att göra övningsuppgiften för det området och planera in de förändringar du kommit fram till att du behöver göra.

      Vad innebär upplägget Accelerera?

      Accelerera är till för att du ska kunna acclerera din utveckling på samma tid.

      • Du får då tillgång till kursen Fokusfabriken som är baserad på samma sessioner som 1:1 coaching.
      • Du får möjlighet att svara på frågorna och skicka till mig i förväg. Då påbörjar vi coachingen utfrån de svar du angett.
      • Du får också möjlighet att ställa frågor via chatt/röstmeddelande under 6 månader.
      • Kursen får du behålla och kan återgå till hur ofta du vill.
      Kan jag delbetala?

      Ja. När du går vidare till betalning kan du välja delbetalning via Klarna.

      Vad händer om jag ångrar mig?

      Om du känner dig osäker på om det här är rätt metod för dig kan du boka en timmes gratis Rivstart här. Då får du möjlighet att prova på metoden och känna om den är rätt för dig.

      Har du några frågor? Fyll i formuläret nedan.

      3 + 4 =

      Du Kan Coaching

      Calle Urgano Arregui 121, 03185, Torrevieja, Alicante, Espania

      anneli@dukancoaching.se

      Copyright © 2024 Du Kan Coaching. All Rights Reserved.